Народ, що не стискає меч у своїх руках, носить ярмо на шиї... Ще не вмерла України і слава, і воля... Павло Чубинський Той, хто в біді кидає свій народ, стає його ворогом. Чингіз Айтматов Війна буде повторюватися до тих пір, поки питання про неї буде вирішуватися не тими, хто помирає на полі бою. Анрі Барбюс З москалями нема спільної мови. Степан Бандера Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах. Роман Шухевич







Візитівка

Блог учителя предмета "Захист Вітчизни" Мигасюка Володимира Івановича. Вітаю Вас! Цей блог створений з метою спілкування з колегами-однодумцями, учнями та їх батьками. В блозі розміщені матеріали для підготовки та проведення уроків , методичні рекомендації, конспекти уроків, презентації, відео до уроків та позакласних заходів, які допоможуть учням підготуватися до навчальних занять, зацікавитись предметом, а вчителям - знайти щось корисне для себе. Спасибі Вам за вибір! Буду вдячний за коментарі та запитання.

Потрібно підвищувати роль та значення підготовки молоді до служби у Збройних Силах України. Багато що в цій справі залежить від вчителів цього предмета, яким довірено виховувати майбутніх захисників Вітчизни. Адже відомо, що патріотизму не вчать, його виховують. Тому в нашій школі особливу увагу приділяють формуванню у школярів високих патріотичних якостей.


Немає коментарів: