Народ, що не стискає меч у своїх руках, носить ярмо на шиї... Ще не вмерла України і слава, і воля... Павло Чубинський Той, хто в біді кидає свій народ, стає його ворогом. Чингіз Айтматов Війна буде повторюватися до тих пір, поки питання про неї буде вирішуватися не тими, хто помирає на полі бою. Анрі Барбюс З москалями нема спільної мови. Степан Бандера Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах. Роман Шухевич







Стежками Героїв Сокальщини

У  рамках проекту планується провести 4 військово-спортивних вишколи у місцях, пов’язаних із національно-визвольною боротьбою ХХ століття. Це села Сілець та Спасів, де народились славетні командири УПА: генерал УПА Іван Климів-«Легенда» та полковник УПА Василь Сидор-«Шелест». Це спалене село Іваньки, де 29 серпня 1944 р., відбувся один з найбільших боїв УПА з більшовицькими загарбниками. Це село Гута, поблизу якого є відновлена криївка, де загинуло 10 воїнів УПА.Окрім того, в межах проекту передбачається проведення інтелектуальної гри «Що?Де? Коли?», дослідницьких експедиції та створення інтерактивної карти.
Детальніше на сайтах Стежками героїв Сокальщини
                                        Стежками героїв Сокальщини

Перший вишкіл - Рейд "Криївка". (06.2019)

















Акція "Легенда" має жити! (20.09.2019)

«Я вже вам сказав, що називаюся Климів-Легенда і нічого більше не скажу. Ви, бандити, окупували Україну і грабуєте – тому з вами говорити не буду!...»
Саме такими були останні слова нашого славного земляка Івана Климіва-Легенди...
Інформацію про життя та діяльність Івана Климіва-Легенди можна знайти на сайті "Стежками Героїв Сокальщини". за посиланням:
  
Іван Климів-Легенда




Військово-патріотична теренова гра на імені Василя Сидора-Шелеста.

















 






































Немає коментарів: