Народ, що не стискає меч у своїх руках, носить ярмо на шиї... Ще не вмерла України і слава, і воля... Павло Чубинський Той, хто в біді кидає свій народ, стає його ворогом. Чингіз Айтматов Війна буде повторюватися до тих пір, поки питання про неї буде вирішуватися не тими, хто помирає на полі бою. Анрі Барбюс З москалями нема спільної мови. Степан Бандера Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах. Роман Шухевич







Джура-Прикордонник


посилання



Відповідно до листа Міністерства молоді та спорту від 06.03.2017 № 2047/14 у загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладах прикордонних районів України, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 № 1199 «Про контрольовані прикордонні райони», у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з метою набуття учасниками гри нових компетенцій для їхньої самореалізації та підготовки молоді до охорони державного кордону у складі державних органів і громадських формувань започатковується додатковий напрямок «Джура-Прикордонник».

За напрямком «Джура-Прикордонник» проводиться робота в навчальних закладах прикордонних районів України спільно Міністерством молоді та спорту, Міністерством освіти і науки, Державною прикордонною службою та громадськими організаціями: ГО «Центр патріотичного виховання дітей та молоді «Юний прикордонник», ГО «Молодіжний Клуб Джура».

Немає коментарів: