Народ, що не стискає меч у своїх руках, носить ярмо на шиї... Ще не вмерла України і слава, і воля... Павло Чубинський Той, хто в біді кидає свій народ, стає його ворогом. Чингіз Айтматов Війна буде повторюватися до тих пір, поки питання про неї буде вирішуватися не тими, хто помирає на полі бою. Анрі Барбюс З москалями нема спільної мови. Степан Бандера Краще вмерти стоячи, ніж жити на колінах. Роман Шухевич







Смуга перешкод





Загальна контрольна вправа на єдиній смузі перешкод ЗСУ.

Виконується без зброї. Дистанція 400метрів.
Вихідне положення - стоячи в траншеї:
  1. Метнути гранату масою 600г із траншеї на 20м. по цегляній стінці (проломах)
  2. або по площадці (2,6м х 2,6м) перед стінкою (зараховується пряме попадання); при непопаданні в ціль першою гранатою продовжувати метання (не більше трьох гранат) до поразки цілі; за непопадання гранати до результату на фініші додається 5 сек.
  3. Вискочити з траншеї і пробігти 100м по доріжці у напрямку лінії початку смуги; оббігти прапорець і перестрибнути рів шириною 2,5м.
  4. Пробігти по проходам лабіринту.
  5. Перелізти через паркан висотою 2м. будь-яким способом.
  6. Вилізти по вертикальній драбині на другій відрізок зруйнованого мосту, пробігти по балках, перестрибнувши через розрив та зіскочити на землю з положення стоячи на кінці останнього відрізку балки.
  7. Подолати три сходинки зруйнованої драбини з обов'язковим торканням ногами (ногою) землі між сходинками, пробігти під четвертою сходинкою.
  8. Пролізти у пролом цегляної стінки.
  9. Добігти до траншеї, зіскочити в неї та пройти ходом сполучення до колодязя.
  10. Вискочити з колодязя та стрибком подолати цегляну стінку.
  11. Вибігти по нахиленій драбині на четверту сходинку та збігти по сходинках, зруйнованої драбини.
  12. Вилізти по вертикальній драбині на балку зруйнованого мосту, пробігти по балках, перестрибуючи через розриви, та збігти по нахиленій дошці.
  13. Перестрибнути рів шириною 2м,. пробігти 20м. Оббігти прапорець і пробігти в зворотньому напрямку 100м по доріжці.


Немає коментарів: